Rally

Äntligen har vi kommit ut på ängen vi också från ridhuset.
Nu är det riktg vår här också.
Diza och Trullsa gillade verkligen rallybanan och de gick riktigt bra. Berni gick också bra men bara runt och nosade på alla andra hundar. Han är en riktigt frimodig kille, det är så kul att ha honom med, på träningen,  alla är så förtjusta i honom.
Jag är så otroligt förtjust i den lilla krabaten.
Diza var lite sur på kompisarna först, men sen gick det över och hon var frimodig hela tiden. Trullsa är verkligen på hugget och gillar rallyt, gör att jag vill bara hon får lite godis på slutet. Flickorna var ute med kameran och då går de på ett rådjus. 

 

Hemsidan

Hemsidan har nu fått lite nya bilder och det finns knappar för alla valparna i galleriet.
Det har varit stillestånd hur länge som helst känns det som, men nu blir det nytt både här och där. Jag kommer att göra nya knappar åt Dizas valpar, men det får vänta tills hon fått de.

Annars går allt sin gilla gång.
Dizas mage växer och växer. Det ska verkligen bli kul att ha valpar igen. Så nu går vi och räknar dagarna.
Hon är fortfarande alert springer och leker lite. Men mest vill hon ligga inne och vila, inåtvänd och lite i sin egen värld. När hon skäller så har hennes skall och röst djupnat. Nu när hon skäller så är det nästan bara gulligt, förr då var hon mycket skarpare och hårdare nu är det mjukt och djupt.
Våran goa goa Diza.
Börni och Trullsa leker och härjar en hel del. Men han är en lugn och härlig valp mellan varven  ;-). Han vill verkligen lära sig nya saker. Så det blir nått nytt hela tiden. 
 


Dizas mage växer


Ja nog är Diza med valpar, magen växer och hon har blivit inåtvänd i sin blick. Hon ligger gärna i mitt knä och vill bli smekt på magen. Hon är otroligt kelen och gosig.
Det ska bli verkligen kul att vara med om en valpning igen. Det är som på nytt helt när det är hennes första gång. Vi vet ju inte hur hon är som mamma eller hur det blir när hon ska valpa. Att jämföra det med Trullsas valpning går det nog inte att göra. Eller så kanske det är väldigt lika.
Men i mitten på maj får vi se hur det blir. Vi ser verkligen fram emot den stunden.
Matlusten är tillbaka och hon äter med glädje, men nog var hon verkligen dräktighets illamående och kräktes flera ggr.
Skönt att det är över i alla fall.

Bernard är en otroligt härlig hund. Jag är nog väldigt glad att han fortfarande är hemma. Han är en glad pigg och verkligen lättlärd hund.
Att lära in nått nytt med honom tar inte lång tid, Ån så länge gör vi bara små roliga inlärningar som att sitta, ligga, vacker tass, give my five, sitta vackert, rulla runt. Vänta snällt på sin mat, och att ta godis snällt i handen.
Så klart att vi också jobbar med att gå fint i koppel, vänta på maten, kissa och bajsa ute. Sen även förbudsträning det är nog det viktigaste ändå, Att inte bita i folk och att höra när man säger Nej. Han är jätte duktig att höra när man säger ifrån. Jag tycker att de andra har varit lättlärda men det är som att han är ännu bättre på det.

Frågar man Trullsa vad hon tycker om sin valp sä säger hon nog att, "han är jätte kul att leka med och jag busar gärna både inne och ute just nu. Matte tycker inte det är ok att busa inne. Men jag struntar i det ibland.

Men när jag är trött så är han ett riktigt drygskåp då säger jag ifrån, ibland hör han men inte alltid".

.


UTSTÄLLNING

JAG FUNDERAR PÅ ATT ÅKA PÅ UTSTÄLLNING TILLMORA OCH DET VORE JÄTTE KUL OM NI VALPKÖPARE OCKSÅ ANMÄLDE DIT.
GÅ IN I MIN GÄSTBOK DÄR HITTAR NI EN INBJUDAN DÄRIFRÅN OCH ALLT STÅR DÄR.
VORE KUL ATT TRÄFFA SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT.
DET VORE KUL OM DET KOM NÅGON FRÅN ALLA KULLAR VI HAR HAFT.
VÄL MÖTT I MORA !!!


Äntligen

Äntligen är hemsidan fixad så jag kan uppdatera. Ni får ha lite tålamod, för nu har jag massor som jag måste ändar och uppdatera. Men undan för undan så kommer det nytt på nästan alla sidor. Jag är så tacksam att Thomas hjälpte mig att få igång den. Tack vad skulle jag gjort utan dig.

Diza är med valpar, är du intreserad så hör av dig.

Nu har vi varit och ultraljudat .Diza och hon är dräktig.
Henne har vi parat med
SUCH       FUNNY FARMS HASTA MANANA. ( Tjabo)   
HD A. AD UA. Ögonlyst UA.Tyroidea UA

Han är en jätte härlig hund. Mycket trevlig och social.
Han tränas i Specialsök och är mycket arbetsvillig och duktig. Han håller även på med Agility.


Lindvattnet's Dicha (Diza) Utställningsmeriter. Cert. Med mycket fin kritik.
HD A. ÖGON UA. THYREDEA FRI.
Diza är en jätte trevlig tik, även hon med arbetsvilja.
Henne tränar vi i Rally Lydnad och Tävlingslydnad

Jätte länge sen

Nu är det jätte länge sen jag skrev nått alls, Det har trasslat med hemsidan, så jag tappade sugen helt, Men nu ska jag bättra mig i alla fall på bloggen.
Jag ska försöka få hjälp med hemsidan, så fort som möjligt nu.
Påsken firade vi på Sollerön vi tog husvagn och hundar så for vi dit. Jättesköna dagar hade vi.
Onsdag efm hade vi fått uppställt vagnen sen for vi hem måndagen efter, en riktig lång helg hade vi.
Diza var lite sur på Trullsa nästan hela tiden vi var där, kräktes och verkade må tjyvens. Hon har verkligen ändrat sig. Hon är verkligen kelen och vill bara sitta i mattes knä och bli smekt på magen.
Börni hittade en kompis som han lekte med hela tiden nästan det var Lukas 10 år, de hängde ihop som ler och Trullsa och Diza fick många härliga långpromenader i skogarna kring campingen. Bertil och våra vänner promenerade med dem massor, jag satt i solen och bara njöt.
Vi var 4 par som träffades där. De andra tre familjerna är året om campare där, det är bara vi som drar vagnen fram och tillbaka, men det går det med.


GLAD PÅSK

GLAD PÅSK ÖNSKAR VI ER ALLA.

RSS 2.0