Besikting

Ja då var den dagen över och alla valpar är besiktigade och allt gick jätte bra. Alla valpar är friska och sunda. Tack alla som följde med och hjälpte till hos veterinären alla flickor som tålmodigt väntade med valpar i famnen. Elin, Sofia och Alva ni var så jätte duktiga. Sen åkte vi hem till oss och käkade en jättegod sallad som Helena och Marianne fixade, tack snälla ni. Anneli och Nanna ni som kom och tittade på valparna det var också jätte trevligt.

Riktiga busfrön är va de är nu. 
Sista veckan här hos oss, är en hektisk tid och rolig och ganska jobbig, nu behöver de snart egna mattar och hussar som de kan titta i ögonen och spegla sig i.
Nu har de kommit på att de kan låta i kör, tala om att de är hungriga, springa runt för full rulle och det känns när de tar tag i tån med sina tänder. Dessutom lyckades de med gemensam kraft vicka kompostgallret de var bakom ;-)
Diza känner att hon måste fostra en hel del, hon är verkligen duktig att säga ifrån åt dem. Samtidigt som hon slickar och lägger dem på rygg myser och pussar på dem. 
Ni valp köpare som inte hört från mig än, jag kommer att under kvällen och morgondagen höra av mig till er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0