Hemma hos familjen Bruhn och Nemo

Då har jag och Diza varit till Nemo i Borlänge och hälsat på. En härlig hund och Diza var så glad att se honom. Lekte nästan lite väl mycket med honom. Men det syns att hon älskar sina små.
Tack för en jätte trevlig efm och gott fika,
100 års fest.

Nu är festen för Bertil och Helena över. Vi slog ihop deras födelsedagar till en 100 års fest. Jätte lyckat blev det. Med levande musik glada gäster och mat som alla tycket om.
Jag har haft sådan prestations ångest för detta så när valparna flyttat så startade mitt planerande. Vänner skulle bjudas in, maten skulle planeras, sånghäften skulle fixas, levande musik var ett måste, lokal skulle också fixas så det blev några sömnlösa nätter, men allt blev klart. Glada och trevliga gäster kom och förgyllde Bertils och Helenas dag.
Jag tycker det är så härligt att få göra detta för dem.
Barnbarnen och alla runt mig hjälpte till så mycket som möjligt.
Elin och Linn bakade kladdkakor, Helena gjorde förrätten, jag fixade huvudrätten. Dukning och pyssel fick vi hjälp av kompisar med. Elin och Linn var helt otroliga att serva under festen, allt bara flöt på.
Nu kan jag andas ut och börja tänkta på att hälsa på valparna, det ska bli så kul. I dag blir det Nemo i Borlänge som får besök i morgon åker jag till Norberg och hälsar på Freja2 (två av valpköparna har döpt sina valpar till Freja i denna kull, så då blir det en siffra efter för att jag ska kunna hålla isär dem)
Fredag får vi se vart vi tar vägen. Eller så blir det kanske nästa vecka som vi fortsätter att besöka dem som bor i Ludvika.


Tomt i huset.

Nu har alla små puppisar flyttat. Det är tyst och tomt i huset. Att få sova på lite längre på morgonen än ganska skönt "ler".Men att få träffa och lära känna alla dessa härliga valpköpare är också jätte roligt och det vill jag inte vara utan.

Jag är så glad åt alla mina valpköpare från alla våra kullar. Pablo, Buzo, Nano och nu även Tjabo som hannarna heter. Det är så mycket som följer med när man tar en valpkull, det är inte bara valpen utan allt runt omkring. Min hobby berikar verkligen mitt liv.
Här kommer bilder på dem som är valpföräldrar från Tjabo kullen.
Här är Alva och Freja1

Magnus Sjösten med familj med den största hanen.

Marianne och Stig med lilla Fia

Thomas med dotter och Nemo

Familjen Strömberg med lilla tiken

Anders och Cia med Semlon och så Börni som också ville vara med

Birgitta och Svante med Freja 2.

Thomas Fia med Amigo, Anneli och Mia

Eva med dotter och lilla Iggy

Besikting

Ja då var den dagen över och alla valpar är besiktigade och allt gick jätte bra. Alla valpar är friska och sunda. Tack alla som följde med och hjälpte till hos veterinären alla flickor som tålmodigt väntade med valpar i famnen. Elin, Sofia och Alva ni var så jätte duktiga. Sen åkte vi hem till oss och käkade en jättegod sallad som Helena och Marianne fixade, tack snälla ni. Anneli och Nanna ni som kom och tittade på valparna det var också jätte trevligt.

Riktiga busfrön är va de är nu. 
Sista veckan här hos oss, är en hektisk tid och rolig och ganska jobbig, nu behöver de snart egna mattar och hussar som de kan titta i ögonen och spegla sig i.
Nu har de kommit på att de kan låta i kör, tala om att de är hungriga, springa runt för full rulle och det känns när de tar tag i tån med sina tänder. Dessutom lyckades de med gemensam kraft vicka kompostgallret de var bakom ;-)
Diza känner att hon måste fostra en hel del, hon är verkligen duktig att säga ifrån åt dem. Samtidigt som hon slickar och lägger dem på rygg myser och pussar på dem. 
Ni valp köpare som inte hört från mig än, jag kommer att under kvällen och morgondagen höra av mig till er.


Film på 7 veckors valpar

Här kommer en film på busfröna.

Sangrid och Lasse var här

och hälsade på. Hon tog lite fina bilder och sen fick vi en trevlig pratstund.
Lilla goa Ronja var också med, hon tittade lite på valparna och tyckte varken bu eller bä om dem.
Jätte kul att ni hade tid att stanna.
Sangrid hittade sin favorit i valphögen hon fick namnet Minna men vi får väll se om hon får behålla namnet när hon kommer hem till sin matte och husse.
RSS 2.0