Livet återvänder.

Ja då har jag tagti min första biltur till stora staden Borlänge. Körde själv med Bertil bredvid om det inte skulle funka. Men det gick hur bra som hellst, har kraft och styrka i benet igen. Jag är jätte glad det är ju bara 17 dagar efter operationen. Sen en långpromenad :-) allt är ju relativt 300m med sparken. Toppen det går framåt med stormsteg. När vi handlade hundben på dollarstor så gick även det helt ok, med rolator som gånghjälpmedel.  
Nu kan det bara bli bättre och bättre vad det lider. Ja det här var ju i går som vi var på biltur kan jag kanske säga. Ja vi tog en sväng till blomsterlandet också för lite färska blommor.

I dag har vi klippt lilla Thea som kanske inte är så liten som jag trodde hon är nog ungefär 45 hög. Husse tog blider men det blev inte så många bra sådana tyvärr, får göra ett nytt försök när batteriet är laddat.
Goa goa Thea som var så duktig på bordet pussades så fort hon kom åt, hon är helt ljuvlig.


Börn och Thea

Här är våra två busfrön.

F-kullen Grattis i efterskott på 1års dagen.

Tänk vad tiden går fort, jag lyckades ju ligga på lassarettet just när det var 1 årsdag för min underbara F kull.
Så nu GRATULERAR JAG ER ALLA.
TRULLE, NELSON, WIRA, OSSY, FANNI OCH BÖRNI.
Jag hoppas att jag kan träffa er som bor nära här så fort som möjligt och jag hoppas att ni två som flyttade långt bort Wira och Ossy, att vi kan träffas någon gång det skulle verkligen vara toppen.
Här är pappa Nano ser ni vem Bärni är lik?


Fanny hemma

Nu har vår lilla Fanny kommit hem, vi hämtade henne igår. Hon heter ju egentligen Aberluors Milk and Toast and Honey och kallas för Fanny.
Vilken underbar hund det är. Öppen, glad, social och jätte jätte trevlig. Hon fungerar otroligt bra med de andra och hon är helt och fullt accepterar av de andra tre. Alla tre har talat om för henne hur allt fungerar här i huset och vem som bestämmer, men sen räckte det med det.
Husse har varit i skogen och promenerat med dem lös och Fanny följer gladeligen med och kommer när man ropar.


Söker fodervärd

Vi söker fortfarande fodervärd till vår tik som är 6 månader.
Hon är en toppenhärlig hund med mycket motor. Vill vara alla till lags.
Är du intreserad så hör av dig. 0225-51717

Hemma igen

Ja då är jag hemma igen, allt har gått bra och nu står jag på benen igen. Jag går med kryckor det som jag inte trodde att jag skulle klara från början, men det går hur bra som helst.
Träningen går också över förväntan, trotts att benet är ganska snedbelastat. Nu ska den hitta sin rätta position igen och musklerna ska stärkas.
Jag ser framtiden väldigt ljus och om allt går som jag räknat med så kastar jag kryckorna före sommaren, det ser jag fram emot.


Fodervärd sökes och jag till Falu lass.

Allt går inte som man tänkt sig. Saker händer och så måste man planera om, ingen kan rå för att det blir så ibland.  
Så nu har vi en helt underbar 6 månaders valp med mycket motor som behöver placeras om.
Hon är social, trevlig och framåt.
Är du intresserad så hör gärna av dig. 
Jag läggs ju in på lass för min höftledsoperation i morgon och opereras på torsdag. Jag räknar med
att vara hemma någon gång nästa vecka.
Är du intreserad av valpen så hör av dig och vi berättar mer.
Ring 0225-51717

Mitt nyårslöfte.

Mitt nyårslöfte både till mig och mina nära och kära, inte minst till mina hundar, är att göra allt jag kan för att komma tillbaka efter operationen.
Jag ska se till att jag är ute på ängen till sommaren och tränar mina hundar, jag ska gå utan käpp och några andra gå hjälpmedel.
Ha en god fortsättning på det nya året.
Nu är det 5 dagar till dagen D.

RSS 2.0