Tasseriets Frans

Hälsar vi välkommen till vår kennel. Jag lägger ut hans stamtavla under våra hannar.
Han är en jätte härlig kille, glad snäll och busig. Vi tog flyget han och jag från Boden till Arlanda sen en lång bilfärd hem till Dalarna. Dessutom gjorde vi ett stopp för att inhandla några fler kompostgaller i Uppsala.
Han klarade flygresan otroligt bra, en av kabinpersonalen blev överförtjust i honom och stod länge länge och gullade med honom. Verkligen härligt. Sedan bilfärden, började väll inte så bra. Jag försökte sätta honom i buren där bak, men det gillade han inte alls. Så det var bara att ta fram flygväska och sätta fast den i säkerhetsbältet på passagerar stolen fram och sätta honom i den, det funkade jätte bra. Han rullade ihop sig och somnade genast, sen sov han fram tills vi gick in på Jula, han fick sitta i sin väska i korgen på affären, gissa om vi gjorde succé :-) tänk vad en liten valp kan få fram gulle, gull sidor hos människor.
Efter inhandlade kompostgaller så blev det kiss och bajs stund och lite vatten innan vi satte oss i bilen igen för färden mot dalarna. Han rullade ihop sig och somnade så snällt i sin flygväska. Den blev verkligen tryggheten för honom. Nu är han tillsammans med våra små valpar, det fungerar jätte bra. När han blir lite väl busig så får han gå ur hagen och busa med oss istället. Vi är jätte glada att ha honom i vår kennel.


Kommentarer
Postat av: Anneli

Vilken duktig o söt kille..perfekt att ha lite kompisar därhemma:)Lycka till med Frans!

2011-06-30 @ 13:08:25
URL: http://www.la-sirenitas.se
Postat av: Petra

Så himla söt. Jadu folk kan verkligen bli konstiga av valpar. Själv fick jag ta med Merci in på klädaffär när hon var liten. Lycka till med honom.'

Kram Petra

2011-06-30 @ 15:25:09
URL: http://www.nogg.se/lufsen
Postat av: Mieh

Nyfiken på vilken flygväska ni hade till lille Frans. Vi ska också flyga hem med en perrovalp och tittar för fullt på transportväska. /Mieh

2011-06-30 @ 17:35:00
Postat av: Carina Sundberg

GRATTIS till nytillskottet, verkligen söt!

2011-07-01 @ 14:20:27
Postat av: Kickan

Hej Grattis till lilla Frans o va söta valparna ser ut..sommarkramar Kickan

2011-07-01 @ 17:46:21
URL: http://carizmas.blogg.se/
Postat av: TuulaTack,tack ja vi är så glada i honom, han är så go och glad. Svansen går som en propeller hela tiden.

Mieh vi hade en helt vanlig hundbagg det är viktigt att den är tät i botten och att den går in under stolen framför dig.

2011-07-01 @ 18:48:48
Postat av: Maria Holmgren

Grattis till nytillskottet. Vilken sötnos. // Maria

2011-07-03 @ 08:58:03
URL: http://www.vattenhundar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0